Cena selidbe

Cena selidbe

Cena sellidbe zavisi od mnogo segmenata kao sto su: kolicina namestaja, kutija i ostalog pokucstva koje se seli, spratnost stana na utovarnom i istovarnom mestu, da li ima lift ili ne, ako je potrebno pakovanje-kolicina kutija, da li je potrebna demontaza, montaza i da li se sele veliki tereti kao sto su selidbe klaviri, TA peci, kase, rejkovi i sl.

Primer 1: selidba garsonjere sa drugog sprata na drugi, zavisno od toga da li ima lift ili ne, cena se krece od 8.000—12.000 dinara.

Primer 2: selidba dvosobnog stana sa prvog sprata bez lifta na cetvrti sprat sa liftom, bez dodatnih usluga pakovanja, demontaze i montaze cena se krece od 10.000—15.000 dinara.

Pakovanje Vasih licnih stvari, garderobe, posuđa.

Ova usluga se naplacuje zavisno od broja kutija koje utrosimo prilikom pakovanja Vasih stvari. Cena po jednoj kutiji spakovanih stvari iznosi 200 dinara, na kraju selidbe cemo prebrojati ukupan broj kutija i izracunati cenu ove usluge.

Demontaza i montaza ormara, kuhinjskih delova, francuskih lezaja i tome slicnoga cena se krece od 1.000—1.500 dinara.

Zastitu namestaja, na primer kozne garniture i ostalih osetljivih komada Vaseg namestaja nasa agencija ce vam odraditi gratis streč folijom.