Selidbe Holandija

Selidba

Holandija, zemlja neverovatnih mogućnosti i najveće slobode u pogledu rada, obrazovanja i usavršavanja pojedinca na različitim poljima. Upravo zbog svoje tolerancije, poštovanja ljudskih prava, visokog standarda i konstantnog ekonomskog napretka, Holandija je postala jedna od obećanih zemalja kojoj teži sve veći broj ljudi iz manje razvijenih zemalja. Gradovi poput Amsterdama, Haga, Beča i Roterdama, beleže iz godine u godinu sve više stranaca koji na različite načine pokušavaju da ostanu u njima i započnu novi život.
Mada je istima u početku malo teže da se naviknu na dosta vlažniju klimu u Holandiji, jer ista ima znatno velik broj kišnih dana, vremenom ovaj problem počinju da zanemaruju i fokusiraju se na ono zbog čega su došli. Bilo da ste Holandiju odabrali zbog mogućnosti za daljim školovanjem ili dobitkom dobrog posla, trebaće Vam adekvatna pomoć prilikom preseljenja.
Agencija za selidbe Beo Selidbe je tu da Vam pomogne pri svakom koraku koji ste planirali. Profesionalnim radom, iskustvom i odgovornošću potrudićemo se da proces selidbe protekne u najkraćem mogućem roku i da pri tom ispunimo sva Vaša očekivanja. Naš cilj je da Vam obezbedimo pouzdanu uslugu selidbe u Holandiju, bilo da se radi o većim gradovima poput Amsterdama, Utrehta, Mastrihta ili nekog manjeg mesta.
Našim vernim klijentima stojimo na usluzi 24h dnevno, sedam dana u nedelji, tokom cele godine. Sa željom da Vas što je moguće manje ometemo u radu i obavezama koje imate, potrudićemo se da selidbu organizujemo u vremenu i danu koji Vama najviše odgovara. Poštovanje dogovorenih rokova, primarni je cilj naše agencije za selidbe.
Stučni čim, iskustvo, pouzdan vozni park i konstantan rad na poboljšanju usluga koje nudimo, omogućava nam da Vam ponudimo usluge:
- preseljenja kompletnog stambenog prostora
- selidbe poslovnog prostora
- prevoza kućnih ljubimaca
- prevoza specijalnih tereta
- prevoza antikviteta
Razlozi za preseljenje u Holandiju su mnogobrojni, između ostalog ona je zemlja sa najsavremenijim vladinim, bankarskim i privatnim sektorom, zbog čega je mnogima privlačna. Jedni od prvih a samim tim i najuspešnijih preduzetnika potiču iz Holandije, što predstavlja konstantan izazov svima onima koji osnivaju svoj biznis. Kao jedna od najstarijih zemalja u kojima vlada demokratija, Holandija je daleko napredovala u smislu omogućavanja svojim stanovnicima da napreduju u oblasti njihovog interesovanja.
Ukoliko planirate da započnete sopstveni biznis u Holandiji značiće Vam sigurno činjenica da oni odobravaju povraćaj poreza strancima koji rade u istoj. Zemlja prosperiteta i svakako zemlja budućnosti. Veoma malo eksploatisana i spremna da Vam ponudi potpunu slobodu u svakom pogledu..
Prilikom svog rada agencija Beo Selidbe praktikuje selidbe u Holandiju po sledećim sistemima:
- Sistem „od vrata do vrata“ koji podrazumeva da ćete sami zaštititi i spakovati sav Vaš nameštaj i pokućanstvo namenjeno za selidbu, dok će zadatak naše ekipe biti da isti utovari, transportuje i istovari na zadatu adresu. Prilikom ove usluge na raspolaganju su Vam stručni radnici sa dugogodišnjim iskustvom.